Bilforsikring hos NHE Biler

Solid bil, solid forsikring.

Med Toyota Bilforsikring er din bil i trygge hænder, hvis uheldet er ude. Din bil repareres altid på et autoriseret Toyota-værksted med nye og originale reservedele.  Ved køb af ny Toyota kan du tegne en ekstra favorabel forsikring med indbyggede fordele, du ellers må kigge langt efter.

Toyota har gennem generationer stået for kvalitet, driftssikkerhed og pålidelighed og skulle du være så uheldig at få en skade på din bil, fortjener både du og din Toyota den allerbedste behandling.
Det er vigtigt at få din Toyota repareret efter fabrikkens foreskrifter efter et uheld. Det har ikke alene en stor betydning for bilens sikkerhed, men også for gensalgsværdien.

Toyota Forsikring leveres af Gjensidige Forsikring, A. C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV, CVR-nr. 3325 9247

Med en Toyota Bilforsikring får du

✓ Ansvar og kaskodækning
✓ Gratis lånebil i forbindelse med skadereparation
✓ Gratis reparation af stenslag på bilens forrude
✓ Reparation på autoriseret Toyota-værksted
✓ Nye og originale reservedele
✓ Vasket og støvsuget bil efter skadereparation
✓ 5 års garanti på skadereparation
✓ Mulighed for ubegrænset kilometer
✓ Attraktive tilvalgsdækninger
✓ Kan tegnes på brugte Toyota-biler op til 10 år

Tilvalgsdækninger:

  • Førerpladsdækning
  • Vejhjælp
  • Førerpladsdækning
  • Leasing Basis
  • Ung fører
  • Glas Plus
  • Parkering Plus
  • Friskadedækning
  • Lånebil Plus

Kasko
Dækker skader på din bil, hvis du fx får en bule, eller hvis din bil bliver stjålet eller
udsat for hærværk.

Ansvar
Dækker det juridiske erstatningsansvar for skader på personer og ting forvoldt ved bilens brug som køretøj inkl. tilkoblet camping- eller påhængsvogn.

Gratis lånebil ved skadereparation
Fri lånebil fra autoriserede Toyota-værksteder i hele Danmark, bortset fra ikke brofaste øer og Grønland. Fri lånebil gælder ved skadereparation, dog ikke glasskade, totalskade eller tyveri.

Gratis reparation af stenslag på bilens forrude
Forsikringen inkluderer reparation af stenslag uden betaling af eventuel selvrisiko.

Autoriseret Toyota-værksted
Altid mulighed for at få bilen repareret på et autoriseret Toyota-værksted med nye
og originale reservedele. Det er vigtigt at få din Toyota opbygget efter fabrikkens forskrifter efter et uheld. Det har ikke alene en stor betydning for bilens sikkerhed, men også for gensalgsværdien. På et autoriseret Toyota-værksted har vi special-
uddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens forskrifter.
De kender din bil ned til den mindste lille punktsvejsning og ved lige præcis, hvor
der må skæres i karrosseriet – og ikke mindst, hvor der ikke må. Det er den viden og erfaring, der gør, at du kan være sikker på, at din Toyota er i akkurat lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før. Når vi afleverer din bil igen – har vi selvfølgelig vasket og støvsuget den.

5 års garanti på skadereparation
Forsikringen inkluderer 5 års garanti på den reparation, der er udført på et autoriseret Toyota-værksted i forbindelse med en skade.

Vilkår

Toyota Forsikring leveres af Gjensidige Forsikring, A. C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV, CVR-nr. 3325 9247, Dansk Filial af Gjensidige Forsikring ASA, Norge ORG.-nr. 995568217. Gjensidige Forsikring er medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Forsikringspriserne er inkl. gebyrer og afgifiter og forudsætter årlig betaling via Betalingsservice. Forsikringen dækker med de begrænsninger der fremgår af forsikringspolicen og forsikringsbetingelserne. Se de fulde forsikringsbetingelser nedenfor. Det er en forudsætning, at du opfylder Gjensidiges indtegningskrav.

Toyota DÆKning

Dine dæk er dagligt udsat for små skader forårsaget af ødelagte vejbelægninger og skarpe genstande – og en punktering eller skade på dækket kommer sjældent belejligt. Med Toyota DÆKning, lader du os klare problemet, så du kan slappe af og nyde hver en tur i bilen.

Kontakt vores salgsafdeling allerede i dag!