Toyota Professional Erhverv hos NHE Biler

Du har som erhvervskunde hos NHE Biler mulighed for at vælge mellem lån og leasing.

Begge løsninger er attraktiv, når din finansiering sker gennem os. Derfor er valget i høj grad et spørgsmål om, hvorvidt du ønsker at få ejendomsret over din bil eller om du kan leve med kun at have brugsret til den.

Toyota Professional er valget til en erhvervsdrivende der ønsker en robust og loyal samarbejdspartner i mange år. Toyota Professional har et udvalg af biler der passer til dig og din virksomhed, der strækker sig fra personbiler som van, pickups, SUV´s, firhjulstrækker og varevogne. Store dele af programmet byder både på Hybrid-, benzin- og dieselmotorer.

NHE Biler er specialister i erhvervsbiler, og er en samarbejdspartner der kan levere den service og backup, som en vognpark konstant kræver - og som kan finde de rigtige løsninger til mange forskellige transportopgaver. Vi er eksperter i leasingaftaler, opbygninger og serviceaftaler.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Se udvalgte Toyota Professional kampagner

Toyota Hybrid som Firmabil

Ændre din virksomheds profil udadtil og omstil dig til fremtiden, med en hybridbil fra Toyota. Udvalget er stort, CO2-udledningen, beskatningsgrundlaget og brændstofforbruget er lavt! Toyota har udviklet hybridbiler siden 1997 og har derfor mange års erfaring og teknisk know-how, som sikre dig høj kvalitet og endnu mere pålidelighed i din firmabil.  

 

Toyota Hybrid som taxa

Der er mange fordele ved at bruge Toyota Hybridbiler til taxikørsel, som chauffør er du med til at bidrage til en renere luft i byerne uden sundhedsskadelige partikler, samt være med til, at mindske udskillelsen af CO2 i atmosfæren. Også er det fordelagtigt for dig som vognmand grundet den forbedrede brændstoføkonomi.

 

Slip for en masse bøvl, med en Toyota Serviceaftale

Undgå dyre værkstedsregninger og uoverskuelige fakturaer. Med en Toyota Serviceaftale betaler du månedligt for en serviceaftale som dækker dine behov og ønsker, så du skal undgå at fumle med værksteds fakturaer efter hvert serviceeftersyn. Beløbet dækker både alle eftersyn og uforudsete reparationer, som følge af slid.

Med Toyota serviceaftale får du økonomisk overblik og en ekstra sikkerhed mod uforudsete udgifter. Og fordi du passer godt på din Toyota, kan du samtidig se frem til en højere brugtbilspris den dag, du skiller dig af med den.

Du kan tegne en serviceaftale indtil bilen er maks. 6 år gammel, det anbefales dog ikke, da løbetiden for en serviceaftale gælder indtil bilen er 6 år. Det anbefales derfor, at få tegnet en serviceaftale så tidligt som muligt, og senest når bilen er 5 år. 

Kontakt vores salgsafdeling allerede i dag!