OM TOYOTA HYBRID

I over 20 år har vi været en del af en stille revolution!

I dag har over 12 millioner mennesker valgt Toyota Hybrid, og vi er verdens førende på hybridbiler og -teknologi.

Hvad er en hybridbil?

En hybridbil er en bil, der både kan køre på el og på benzin.

Det betyder, at du kan køre mere miljørigtigt uden at gå på kompromis med komfort og trygheden i at vide, at du aldrig løber tør for strøm. For hybridbilen oplader nemlig automatisk, mens den kører.

Hos Toyota har vi brugt de sidste 20 år på at udvikle hybridbiler, og derfor kan du vælge de fleste Toyota bilmodeller som hybrid.

Og har du lyst til at køre endnu længere på el, kan du vælge en Toyota Plug-In Hybrid, der både kan oplade automatisk, men også kan oplades med ledning. Gør du sidstnævnte, får du ekstra lang rækkevidde på el.

Der er flere fordele ved Toyota Hybrid

En hybridbil er et milijørigtigt valg, fordi den udleder mindre CO2 og NOx end normale benzinbiler.
Hybridbilen er også et valg om maksimal køreglæde og at nyde komforten ved automatgear og lydløs el-kørsel. Den er en økonomisk bil, der koster mindre i både brændstof, drift og vedligeholdelse.

Hos NHE Biler finder du det største udvalg af hybridbiler med Toyotas verdenskendte og markedsførende hybridteknologi.

VI VÆGLER MILJØRIGTIGE BILER

Toyota Hybrid udleder mindre CO2 og NOx end normale benzinbiler. Det kan mærkes på miljøet, og du støtter samtidig op om Toyota Miljøudfordring 2050.

VI VÆLGER SIKKERHED

Alle Toyota Hybrid-modeller leveres som standard med Toyota Safety Sense. Det ypperste inden for sikkerhedsteknologi, der giver dig og dine passagerer en øget sikkerhed og tryghed på alle  områder. Også er der 10 års garanti på hybrid-batteriet!

VI VÆLGER OP TIL 50% EL

En Toyota hybridbil kører helt op til 50 % af tiden på el. Bilen skifter selv fra el til benzin og omvendt, så du altid får den mest miljørigtige og økonomiske køretur.

VI VÆLGER EN AT TANKE

Toyota hybridbiler er altid ledningsfri, og oplader automatisk under kørsel. Det eneste, du skal gøre, er at tanke benzin, og det skal du heldigvis ikke gøre så tit som på en almindelig benzinbil.

VI VÆLGER EN ØKONOMISK BIL

En Toyota Hybrid kører langt på literen, og slides mindre på komponenter som fx. bremseklodser. Det gør den mere økonomi end en almindelig benzinbil. Både i forhold til brændstof, drift og vedligeholdelse.

VI VÆLGER ALTID AUTOMATGEAR

Toyota hybridbiler har altid automatgear. Det giver en langt større komfort end et manuelt gear, da du ikke skal koncentrere dig om gearskifte, og bare kan slappe af, mens du kører.

VI VÆLGER ER STÆRKT BATTERI

Et Toyota Hybrid-batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Du får også en 5 års- og 100.000 km-garanti på bilens hybridkomponenter.

VI VÆLGER DET STØRSTE HYBRID-UDVALG

Med ni forskellige hybridmodeller har Toyota klart det største hybridudvalg. Drømmer du om en smart bybil? En familiebil med plads til alle? Der er altid en Toyota Hybrid, der passer til dig.

VI VÆLGER LYDLØS KØRSEL

En Toyota hybridbil er stort set lydløs, når den kører på el. Det er en utrolig behagelig oplevelse, og fx gør køkørsel langt mindre stressende. Så kan du svæve afsted og lytte til din yndlingsmusik i stedet.

VI VÆLGER MERE KØREGLÆDE

For nogen er køreglæde lig med komforten ved automatgear. For andre er det den lydløse elkørsel. Men uanset hvad, ligger køreglæden højt på listen hos de Toyota hydbridejere, vi har spurgt.

VI VÆLGER TOYOTA HYBRID

Toyotas hybridteknologi er banebrydende og bygger på mange års erfaring. Når du vælger en Toyota Hybrid, vælger du derfor flere års erfaring med alt fra udvikling og forbedring til sikkerhed og vedligeholdelse.

Hvordan fungerer en hybridbil?

En Toyota hybridbil har en el- og benzinmotor i én. Og hybridbilen vælger selv, hvornår den kører på el, og hvornår den slår over på benzin.

Hybridbilen oplader automatisk, når den kører, og du kan køre helt op til 50 % af tiden på el, afhængig af hvordan du kører bilen.

Toyotas hybridbatteri er særlig stærkt, og det er designet til at holde hele bilens levetid.

Det eneste, du selv skal gøre, er at tanke benzin. Og da en hybridbil bruger mindre benzin, skal du ikke tanke så ofte, som hvis du kørte i en almindelig benzinbil.

Hybridbiler fra Toyota

YARIS 

HYBRID

COROLLA HATCHBACK

HYBRID

COROLLA TOURING SPORT

HYBRID

CAMRY

HYBRID

C-HR

HYBRID

PRIUS

PLUG-IN HYBRID

RAV4

HYBRID

RAV4

PLUG-IN HYBRID

Vi vælger fremtiden

Vælger du Toyota Hybrid, vælger du bevidst eller ubevidst en bedre fremtid. Hybrid udleder mindre CO2 og NOx end normale benzin og dieselbiler. Det kan mærkes på miljøet, og du støtter samtidig op om Toyota Miljøudfordring 2050.