Priserne på udvalgte Toyota Corolla Hybrid varianter på lager er nedsat med 10.000 kr. 

Nu har du en enestående chance for at erhverve dig en praktisk familiehybridbil til en meget skarp pris. Men skynd dig! Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Vælg mellem Corolla Hybrid Hatchback eller Touring Sports H3 fx med eller uden Smart- eller Premium-pakken.

Eksempel på finansiering af Corolla Hybrid Hatchback 

2.697 kr./md.

(bilens pris: 290.890 kr. inkl. Lev.omk.)
Corolla Hybrid Hatchback: Udbetaling: 58.178 kr. Løbetid: 96 md. Variabel debitorrente: 1,76%. ÅOP: 2,72%. Samlet kreditbeløb: 232.712 kr. Samlede kreditomk.: 26.200 kr. Samlet tilbagebetaling (ekskl. udb.): 258.912 kr. Kræver køb af kaskoforsikring.

Beregning baseret på betaling via Nets. Tilbuddet gælder kun fabriksnye personbiler. Kun privatpersoner, som kan kreditgodkendes. Finansiering via Toyota Financial Services Danmark A/S. Der er fortrydelsesret på lånet.

Ovenstående finansiering gælder fra den 25. januar til og med 3. marts 2021. Gælder ikke allerede bestilte biler. 

Priserne er baseret på en politisk aftale om at ændre registreringsafgifterne med virkning fra den 18. december 2020. De nye registreringsafgifter er endnu ikke vedtaget ved lov, hvorfor der kan forekomme ændringer af afgifternes størrelse og virkningstidspunktet.

Hvad er udbetalingen?

Udbetalingen svarer til en delbetaling af bilens pris. Normalt ligger denne på omkring 20% på en almindelig finansiering, og bruges normalt af finansieringsselskaber til at sikre sig at køber har penge til videre finansiering. Ved at du ikke skal betale udbetalingen, betyder det at du ikke skal have et større beløb op af lommen når du køber bilen - du skal bare betale den månedlige ydelse.

Det gælder for alle lån at:

  • Kaskoforsikring er et krav
  • Låntagere må ikke stå i RKI
  • Positiv kreditværdighedsvurdering forudsættes
  • Kreditværdighedsvurderingen beror altid på en individuel vurdering af den enkelte ansøgning, og Toyota Financial Services forbeholder sig derfor til enhver tid ret til, uden yderligere begrundelse at afvise en ansøgning, også selv om ansøgningen umiddelbart opfylder kriterierne for at kunne opnå det ansøgte lån.

Beregn byttepris

Se mere om Toyota modellerne

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur