Ny sportslig og højtudstyret Toyota C-HR GR Sport, kommer i 2021

Den nye C-HR GR Sport får ekstra sportslige detaljer, sportssæder i alcantara og højt sikkerhedsniveau med Toyota Safety Sense 2.5

Caroline Laisbo, 10/11/2020 

Til næste år ser vi en ny udstyrsvariant af den i forvejen dynamiske Toyota C-HR, modellen kommer til at hedde GR Sport og trækker tydelige tråde til motorsportsafdelingen, TOYOTA GAZOO RACING. Det bliver den tredje model i rækken af GR Sport familien, som først bød på Yaris GR Sport, dernæst Corolla GR Sport og nu kommer turen til Toyota C-HR. 

Sportslige detaljer og alcantara sæder

Den nye udstyrsvariant vil få mørke detaljer som fx. sort emblembaggrund, sorte lygtehuse, piano sort forkofanger, en frontgrill i mørk krom finish samt en ny og mere aggressivt designet sort underlæbe. C-HR GR Sport er desuden udstyret med 19” alufælge og det karakteristiske GR Sport-logo bagest. Indvendigt venter sportssæder i alcantara og læder med røde syninger. Samme røde syninger og læder-detaljer findes på rat og gearstang. Det smarte GR-logo vil være placeret øverst på sportsæderne, Start&Stop knappen og dørlisterne og giver et ekstra sportligt touch.

Udover det lækre interiør vil bilen være spækket med udstyr med bl.a. sortlakeret bitone tag, mørktonede sideruder og bagrude, nøglefri betjening, fuld LED-lygtepakke, automatisk el-foldbare sidespejle med varme, sædevarme og ratvarme opfylder de flestes behov for komfortudstyr. Samtidig er det muligt at tilkøbe et JBL Premium lydanlæg for sublim lydkvalitet i kabinen. 

Den nye C-HR GR Sport vil kunne fås både med den dynamiske og støjsvage 1,8-liters hybridmotor med 122 hestekræfter eller den noget mere kraftfulde og sportslige 2.0-liters hybrid med 184 hestekræfter. 

Højt sikkerhedsniveau

Den nye GR Sport version får den opgraderede version,  Toyota Safety Sense 2.5, som man bl.a. finder i den nye Yaris. Bilen får et avanceret pre-kollisionssystem med nødbremseassistent, skiltegenkendelse, adaptiv fartpilot samt fodgængerdetektor i mørke. Så bilen bremser, hvis der er noget du overser.

Den nye C-HR GR Sport får premiere i Danmark i begyndelsen af 2021, hvor også priserne vil blive offentliggjort.

1/1

Der tages forbehold for fejl, mangler og løbende ændringer i artiklen