De nyeste Toyota Navigation System opdateringer gør hele din køreoplevelse nemmere og sjovere. 

Kortopdateringsfordele

Undgå stress 
Omkring 15 %* af vejnettet ændres hvert år. Opdatering af dit Toyota Navigation System betyder, at du guides efter de nyeste og mest præcise kort, så du kan nyde turen med mere overskud og mindre stress.

Spar brændstof 
Med de nyeste kortdata kan du køre den mest direkte vej til din destination. Det betyder færre kilometer og mindre brændstofforbrug. Til gavn for både miljøet og din egen tegnebog.

Spar tid 
Med dit opdaterede Toyota Navigation System kan du vælge mellem 3 rutemuligheder. Den hurtigste, den korteste og øko-ruten (hvis det ikke er de samme).

Ny software
Når du opdaterer din Toyotas navigationsanlæg med nyeste kort, vil systemet også automatisk blive opdateret med den nyeste software. Der sker løbende udvikling af softwaren til glæde for den daglige brug. Det kan fx være mere intuitive menuer og ændret look.

Opdater dit navigatonssystem - kampagnepris i en begrænset periode

Har du et Touch2 navigationssystem fra 2014 eller senere (software-version 3.x.xx) har du mulighed for at få en billig, attraktiv opdatering. Med en kortopdatering får du fri kortopdatering i 1 eller 3 år. Men ikke nok med det, så får du opdateret software med ny og forbedret skærm- og menudesign, der gør systemet mere brugervenlige og lækkert at bruge på dine ture. 

Ud over ovenstående er der også nye funktioner, som fx autonavigering, der selv starter navigation til og fra arbejde, så som tages højde for trafiksituationen. 

Det hele koster kun 1.230 kr. for 1 års opdatering og services, eller 1.940 kr. for 3 års opdatering og services.

Vi kører kampagne på kortopdatering til Touch2 navigationssystemerne fra 1. maj til 30. juni og igen 1. november til 31. december 2018-2020.  

I kampagneperioden koster en 3-års kortopdatering og services kun 1.230 kr.  

*Prisen er excl. installering og montering.

Med andre ord får man 3 års opdatering og services for 1 års pris eller op til 6 kortopdateringer mod op til 2 kortopdateringer.
Hvis du ønsker at få en kortopdatering inkl. nyeste software med alle de fordele det giver, så kontakt os, så hjælper vi dig.