NHE Biler er dit autoriserede Toyota værksted.

Hos NHE Biler er kun det bedste godt nok til dig og din bil. Toyota er verdens mest driftsikre bil, alligevel har den brug for at blive serviceret regelmæssigt.

Som autoriseret Toyota-værksted har vi den teknologiske ekspertise der skal til, for at udføre reparationerne korrekt. Vi gør udelukkende brug af den nyeste teknologi inden for specialtestere og specialværktøj og vores teknikere er altid fuldt opdaterede inden for viden og færdigheder. Vi bestræber os på at yde et højt serviceniveau overfor dig og din bil, til mindst muligt besvær for dig. Når du sender din bil til det regelmæssige eftersyn sikrer du dig, at køresikkerheden altid er i top, samt at eventuelle fejl bliver rettet, inden de forvolder større skade.

Vi udfører selvfølgelig ingen reparationer, før vi har aftalt det med dig.

Gratis Vejhjælp

Når du får serviceret din Toyota hos os, tilbyder vi dig gratis vejhjælp i 48 europæiske lande - inklusiv Danmark, naturligvis. Vejhjælpen forlænges for et år ad gangen og forlænges ved hvert serviceeftersyn.

Hvilken garanti har du på din Toyota?

Fabriksnye biler: 3 år eller 100.000 km. Overfladerust/lak, 3 år. Garanti mod gennemtæring, 12 år.

Brugte biler: 24 måneders reklamationsret, heraf er de første 6 måneder med fuld garanti.

 

Du kan udvide din garanti med en Toyota Serviceaftale!

Toyota har de mest tilfredse værkstedskunder 

Toyota værkstederne og forhandlerne tager år efter år  førstepladsen i AutoIndex store tilfredshedsundersøgelse i Danmark. Kunderne fremhæver bl.a. at de er vilde med den professionelle rådgivning, overholdning af aftaler og høj kvalitet og service på værkstederne.

Spørgsmålene er delt op i fire kategorier, hvilket skal give en dybdegående indsigt i bilejernes mening om bilmærkerne og deres kundeoplevelse hos forhandlerne og på værkstederne. Blandt de 21 bilmærker, som blev undersøgt i AutoIndex, opnår Toyota en suveræn førsteplads på kundeoplevelse hos forhandlere og på værksteder. 

Kontakt værkstedet allerede i dag!