Tag bilen på pladeværkstedet

NHE Biler er et fordelsværksted og har aftale med alle forsikringsselskaber, vi laver alle bilmærker og alle typer af skader.

Så har du fået en skade og er i tvivl om hvad gør jeg så, så er du altid velkommen til at ringe, vi kender proceduren, vi hjælper dig med skadeanmeldelsen, finder den tid der passer bedst for dig og sørger for at der holder en låne bil klar, så er du kørende igen.

GRATIS lånebil ved skader.

Hvis du har fået en skade stor eller lille, så stiller vi låne bil til rådighed i hele reperationsperioden, uanset skade, bilmærke eller forsikringsselskab, dog ikke ved totalskadet bil. 

Når du låner en bil i forbindelse med skade, har du 100 km pr. dag til rådighed, du modtaget bilen fuld tanket og aflevere den igen fuldtanket, så den eneste udgift du har er brændstoffet.

Frontrude udskiftning eller reparation af stenslag.

I dag er bilruder en indbygget del af bilens konstruktion og sikkerhed, derfor anbefalere vi altid at få lavet udskiftningen under de rette vilkår, det vil sige gode temperaturer, så rudelimen kan hærde optimalt, hvis dette ikke sker forringer man bilen sikkerhed.

Så skulle uheldet være sket at du har fået ødelagt din frontrude, eller bare et stenslag i den, så klare vi dette for dig, vi tager os af alt papirarbejdet med dit forsikringsselskab.

 

Tag kontakt til Pladeværkstedet allerede i dag!